“Bawa Pergi Pasar Malam, Belikan Makanan Kegemaran Kita Dah Bahagia,” Ozlynn Syukur Dikurnia Suami Penyayang &Memahami

Siapa yang tak kenal dengan Johan Raja Lawak dan juga penyampai radio. Namun di sebalik itu, dia rupa-rupnya seorang suami dan ayah yang bertanggung jawab dan  prihatin.

Bahkan warga net sering melihat dia sebagai bapa dan suami contoh menerusi perkongsian dari isterinya yang memuat naik kisah mereka di instagram. Terbaru, isterinya Ozlynn wati memuat naik ucapan terharu atas layanan suaminya.

Mengakui biarpun hanya di bawa ke pasar malam, namun Ozlyynn bersyukur dan terharu kerana suaminya kesayangannya itu tahu apakah makanan kegemarannya.

Org pertama yg dpt kiss sblm anak2…. 😘 dia ckp dia rindu kita banyak2.. kita x caya.. tp bila dia bawak kita g pasar malam n belikan makanan fav kita putu mayam.. popia basah.. buah kundang ok cukup!! Kita dh bahagia😍.. kita tau dia sayang n rindu kita.. ok jap eh… dia baru lepas siku kita..

dia ckp “ u sengeh2 dgn sape?? Hp penting ke i penting?? … guys!! For sure aku habaq dia lg penting..sambil tgn aku laju dok menaip.. post dulu sat.. pastu siap dia kita lipat🤣🤣🤣🤣👅👅👻👻 ok janji!! Last ok papa.. i sayang u tauuu.. tauuuuu… tauuuuuu ( gaya Moleiq ),” luah Ozlynn di instagramnya baru-baru ini.

❤️ @thejozheart @thejozheartsg

Rata-rata warganet terusik dan terharu dengan perkongsian tersebut. Tak kurang yang memuji akan sikap prohatin dan sweet Johan kepada isterinya itu.

atiqah.as Aah kalau husband bawa pegi pasa malam paling heaven klu dia tak bawa tp hari ada pasa malam tu dia bawa balik makanan peberet perggh lagi heaven masa tu syurga ku di bawah tapak kaki mu😅😂

omeyzettyzulkafli27 Loving..syukurnyeee Subhanallah…

anne_rozana 🐜🐜🐜🐜🐜🐜 sweet terokss.. love sgt

superboobsklputrajaya ❤️❤️❤️Sweet couple

stinurizyan_ suka tngok fmily sis..smoga bhgia sllu.

nradilahshaharuddn Ahhh cuteee husband wife ni 😍😍

Sumber: IG jozlynnhanania

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

[ajax_load_more]